Info / CV

Uddannelse
2007 - 2009:
Master i visuel kommunikation

fra Danmarks Designskole

2004 - 2007:
Bachelor i visuel kommunikation fra
Danmarks Designskole

1999 - 2000:
Et års uddannelse ved Daghøjskolen
fra Kunst og Håndværk

Supplerende kurser
2009:
Adobe Flash kursus hos Softworld på Nørrebro

2009:
Adobe Premiere Pro kursus hos Softworld på Nørrebro

2010:
Adobe Flash kursus ved Lynda.com
 

CV

Resumé 

Graphic designer with a versatile area of competence within the discipline. Advanced knowledge and professional experience with graphic design, layout, DTP, 2D animation, video- and sound rendering for tv production, animation of flash elements for web, illustration and layout for books.   
 


2013 - nu

 Freelance grafisk designer og illustrator for 
Carlsberg Danmark 


Virksomheden er en del af Carlsberg Group, en af verdens store, internationale bryggeri-grupper med over 43.000 medarbejdere og salg på 150 markeder.

Min kunde er Customer supply chain / Ontrade sales. Jeg illustrerer og layouter informationsmateriale til Carlsbergs kunder, bl.a. omhandlende fadølskvalitet.

 


2010 - nu

 Grafisk designer hos GN ReSound                                                                           

GN ReSound markedsfører og servicerer et komplet udvalg af høreapparater - fordelt på de tre brands ReSound, Beltone og Interton - i alle størrelser og modeller samt audiologisk udstyr til såvel den offentlige som den private sektor.

Hovedarbejdsområde er layout og færdiggørelse af alt grafisk reklamemateriale og teknisk dokumentation til kampagner og produktudgivelser samt versionering til otte sprog.

Udvikling af små produktfilm til Interton brandet til nettet med ansvar for
videooptagelser, videoredigering, lyd/musikredigering og tilhørende grafisk animation.

Ansvar for grafisk færdiggørelse af e-learning moduler samt upload, redigering og færdiggørelse til otte sprog på internettet.

Ansvar for koordinering af DTP proces med udarbejdelse af grafisk materiale, overholdelse af deadlines og indlevering til tryk. Dette involverer daglig kontakt og samarbejde med eksterne reklamebureauer, grafiske designere, marketingskoordinatorer, brandteam-medarbejdere og et research&development team.


 


2011

 Freelance grafisk designer for Amizade 


Amizade er en brasiliansk dansegruppe, der optræder med shows verden over.

Indgående research af gruppen, dansen, musikken og stemningen. Tæt kontakt og samarbejde med en af danserne om udvikling af visuel identitet/logo i form af postkort/visitkort til uddeling ved shows primært i DK.


 


2010 -

 Freelance grafisk designer for KU 
 

Udvikling af grafisk animation til film om kandidatuddannelserne.
Produktion i Flash af reklamebannere til internettet. (se evt. topbanner på chilinet.dk fra d. 10.02) 


2009 - 2010

 Kommunikationsmedarbejder hos Det Farmaceutiske Fakultet 


Fakultetet uddanner lægemiddeleksperter til private og offentlige sektor
(farmaceut.ku.dk)

Arbejdsområde: rekruttering til uddannelsen via markedsføring, imageskabelse og branding. Målgruppen er 16-19 årige og 20-25 årige.

Ansvar for og udarbejdelse af kampagnemateriale så som plakater, annoncer, brochurer, foldere, facebook og google ads, samt flashbannere til nettet.

Produktion af små reklamefilm for uddannelsen til nettet med ansvar for videooptagelser, videoredigering, lyd/musikredigering og tilhørende grafisk animation.

Ansvar for dækning af rekrutteringsevents på stedet og ude i byen. Fotografi og fotoredigering samt interviews og artikelskrivning til fakultetes interne blad.
Tilrettelæggelse af rekrutteringsevents med hovedansvar for fakultetes grafiske eventmateriale bl.a. til uddannelsesmesser og heldagsseminarer.

Ansvar for daglig kontakt til magasiner, blade og aviser samt koordinering af DTP proces med udarbejdelse af grafisk materiale, overholdelse af deadlines og indlevering til tryk.

 


2008 - 2009

 Praktikant hos motionbureauet Marengdeluxe 


Marengdeluxe er et grafisk design-bureau specialiceret i kreative løsninger til levende medier. De har mere end ti års erfaring med motion graphics på et højt professionelt niveau. (www.marengdeluxe.dk)

Tæt samarbejde med bureauets øvrige medarbejdere om løsning af motion graphics opgaver til bl.a. tv-programmer, sikkerhedsfilm og logoanimation.

Erfaring med selvstændige opgaver bl.a. til ungdomssport til DR1. Ansvar for udarbejdelse af sejlruteanimation og løbende kundekontakt til DR1 medarbejder.

Ansvar for visuel identitet til svensk film bureau, både visitkort og implementering på bureauets hjemmeside. (www.filmosont.se)

Produktion, tegning og animation af visuel identitet, introsekvens, navneskilte og subter til haveprogrammet ‘Han, hun og haven’ til TV2. Tæt kundekontakt og efterredigering af materiale.


Ansvar for mindre animationer til sikkerhedsfilm for DONG og informationsfilm for Postdanmark.

Styleframing og pitch til programmet ‘Dine sko, mine sko’ på TV3 og ‘Mitt i naturen’ for svensk tv, STV
.

 


2008

 Freelance grafisk designer for Stilbrud 

Stilbrud er et lille firma, der designer og syr unikke brudekjoler til kvinder, der ønsker deres helt egen og personlige brudekjole.

Indgående research af firmaet, dets produkter og værdisæt. Tæt kontakt og samarbejde med indehaveren om udvikling af visuel identitet i form af visitkort, tøjlabels og styleframing til hjemmeside.


 


2007 - 2008

 Freelance grafisk designer for Trust&Trust 

Trust&Trust er en butik der sælger fashion og living produkter. Udover butikken i Roskilde har Trust&Trust også onlinesalg fra deres hjemmeside.

Indgående research af firmaet, dets produkter og værdisæt. Tæt kontakt og samarbejde med indehaveren om udvikling af livstilsmagasin, nyhedsbreve til internettet og produktkataloger.


 


2007

 Freelance illustrator for Lasse Korseman Horne 

Lasse Korsemann Horne er uddannet indenfor litteraturvidenskab og har skrevet flere små noveller.

Udvikling af visuel stil og illustrationer til novelle, samt layout og print af bog.


 


2001 - 2004

 Musikunderviser på Trørød skole 

Tilrettelæggelse og udvælgelse af undervisningmateriale og undervisning i sang, bandsammenspil og kortimer med 4-6 klassetrin.

 


Sprog

Engelsk:
Mundtlig: flydende - Skriftligt: flydende


Tysk:
Mundtlig: konversation - Skriftligt: god


Fransk:
Mundtlig: kendskab - Skriftligt: kendskab

 


 

 

 

Software
Photoshop :                     
Superbruger på mac og pc

Illustrator:
Superbruger på mac og pc

InDesign:
Superbruger på mac og pc

After Effects:
Superbruger på mac og pc

Premiere Pro:
Superbruger på mac og pc

Flash (animation):
Godt kendskab til på mac og pc

Dreamweaver:
Kendskab til på mac og pc

Word:
Rutineret bruger på mac og pc

Power Point:
Rutineret bruger på mac og pc

Logic Pro 9:
Rutineret bruger på mac og pc